Deel je ervaringen over jeugdhulp!

Jongvolwassene

Onze gemeente levert samen met acht andere gemeenten* jeugdhulp aan haar inwoners. We willen graag weten hoe de jeugdhulp verder verbeterd kan worden. Ook is het belangrijk om te weten welke zaken nu al goed gaan en zeker niet moeten veranderen. De mening en ervaringen van oud-cliënten en (hun) ouders mogen hierin natuurlijk niet ontbreken! We zijn heel benieuwd naar de verhalen achter de cijfers.

Help mee!

Ben je tussen de 16-25 jaar? En heb je in de periode 2015-2018 jeugdhulp ontvangen in West-Brabant West*? Of heb je een kind dat in die periode jeugdhulp ontvangen heeft? Deel dan je ervaringen! Dat kan tijdens een speciale bijeenkomst op donderdag 15 november bij Laan 22 in Roosendaal. Kom je uit een van de andere gemeenten naar Roosendaal? Dan kun je een reiskostenvergoeding krijgen.

Locatie, programma en aanmelden

Datum:             Donderdag 15 november 2018

Tijd:                  19.00 uur tot 21.30 uur

Adres:              Laan 22, Laan van Brabant 22 in Roosendaal

Aanmelden

Scale Management Consultants begeleidt het onderzoek namens de gemeenten. Je kunt je bij hen aanmelden voor de bijeenkomst: via www.scalemc.wixsite.com/help-mee, een e-mail naar participatie@scalemc.nl of door te bellen met Aricia Ike op 06 - 55 555 667.


* West-Brabant West bestaat uit de gemeenten: Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.