het CJG Steenbergen

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Bij het CJG kunnen ouders, verzorgers, kinderen, jongeren tot 23 jaar en betrokken professionals terecht met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Vaak  worden veel vragen binnenshuis opgelost, maar biedt de sociale omgeving niet altijd de juiste ruimte voor hulp. Het CJG biedt hierbij een luisterend oor (en kan doorverwijzen naar andere jeugdhulp). Lees meer..

CJG team

Het CJG kernteam bestaat uit partners van Thuiszorg West-Brabant en GGD West-Brabant. Deze partners zijn de belangrijkste ambassadeurs van het CJG Steenbergen. Zij zijn enthousiast, betrokken en deskundig en helpen graag verder met kleine en grote vragen. Maak als volgt kennis met het kernteam. Lees meer.. 

Voor wie is het CJG

Het CJG zet zich in voor een brede doelgroep. Zij zijn er voor kinderen/jongeren, ouders en opvoeders, professionals, verwijzers en vrijwilligers die werken met en voor deze kinderen en voor jongeren.

Spreekuren

Wilt u direct en zonder afspraak een professional spreken over uw vragen? Dan kunt u terecht op de spreekuren van het CJG. Lees meer.. 

Hulp nodig of vragen?