ROTS en Water! Er is nog plek!

kids

Bij deze psychofysieke training ontwikkelt een kind/jongere op een leuke en sportieve manier zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfbeeld.

In deze groep zit je met maximaal 10 kinderen/jongeren waarmee je werkt aan onderwerpen zoals eigen keuzes maken, samenwerken, leren en leven met anderen en onafhankelijk zijn van anderen.

Wat gaan we doen?

Deze training is vooral veel doen en ervaren in het vinden van je grenzen, hoe sta ik en hoe reageren anderen op wat ik doe en hoe ga ik met deze reactie om?

Hoe vaak?

Als groep kom je 12 keer samen zo’n 1,5 uur per keer. Als ouder(s)/verzorger(s) wordt je uitgenodigd voor de ouder & kind training voordat de training start, tussentijds één keer en sluit je samen met je kind de laatste bijeenkomst af.

Zijn er kosten?

Deze training is gratis voor alle kinderen en jongeren uit onze gemeente. U kunt voor meer informatie of om aan te melden terecht via info@cjgsteenbergen.nl of bel met 0167-541131.

Start training

De rots & water trainingen starten op donderdag 3 februari 2022 met de ouder kind bijeenkomst. De training zal in 2 groepen gegeven gaan worden op de donderdagmiddag/avond. De 1e groep start om 15:30 uur en duurt tot 16:45 uur, deze is voor kinderen tussen de 8-11 jaar. De 2e groep start om 17:45 uur en duurt tot 19:00 uur, deze is voorkinderen tussen de 11-14 jaar.

Waar?

Optisport ontmoetingscentrum ’t Cromwiel, Krommeweg 1, 4651RN Steenbergen